< home < | > lees meer >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


Transaero Airlines naar Schiphol

Transaero Airlines gaat een nieuwe lijndienst starten tussen Moskou Domodedovo en Schiphol. De maatschappij vliegt dan twee keer per week op de route met afwisselend een Boeing 767-200 of een grotere 767-300, afhankelijk van de behoefte. Eind september opende de maatschappij ook al twee nieuwe internationale routes.

Zo vliegt Transaero sinds 29 september tussen Moskou en Londen, in samenwerking met bmi. Transaero werd in 1991 opgericht en was de eerste Russische maatschappij die met westers materieel mocht vliegen. De vloot bestaat momenteel uit twee Boeing 737-300ís, vijf 737-400ís, drie 767-200ís, vier 767-300ís en vijf 747-200ís, die in Ierland en op Bermuda geregistreerd staan.

Transaero Airlines staat inmiddels internationaal goed bekend om zijn uitstekende service van het zeer charmante cabinepersoneel.
Hier een demonstratie filmpje gemaakt tijdens de speciale pilotenopleiding.Body Building goed voor lichaam en geest

De meeste mensen denken bij bodybuilding al snel aan enorme gasten die overduidelijk met steroiden in de weer zijn. Bodybuilding als een manier om je lichaam te ontwikkelen gaat al een hele tijd terug. Het gaat bij body building (net als in het dagelijks leven!) om je persoonlijke grenzen verleggen. Om te groeien als persoon. Te groeien als partner. Om sterker te worden.

Zelfvertrouwen...Eigenwaarde...Uitstraling...Persoonlijk Succes...
Allemaal 'neveneffecten' van het regelmatig trainen met gewichten. Wie wil dat nou niet? Ik ben overtuigd dat jouw succes in andere sporten en in je dagelijks leven een basis vinden in krachttraining!

Bij het gebruiken van de basisoefeningen bouwt een man spiermassa op en zal de vrouw strakkere armen en benen krijgen. Na enkele maanden trainen met deze basisoefeningen zijn spieren en bindweefsel sterker geworden en heb je een goede 'mind-to-muscle' link gelegd.

De oefeningen zijn effectief en hebben hun waarde in de praktijk bewezen. Precies deze oefeningen vormen de basis voor je toekomstige prestaties in krachttraining. Aangeraden wordt om ten minste 6 tot 12 maanden op het programma te blijven. In deze maanden leer je de basisoefeningen correct uit te voeren voordat je begint aan combinaties met andere oefeningen en overige technieken om de trainingsintensiteit op te voeren.Sateh kambing

Satť van geitenvlees

ingrediŽnten:
300 gr geitenvlees
satťstokjes

marinade:
4 teentjes knoflook
5 eetl. ketjap manis

ketjapsaus:
6 rawits,
2 teentje knoflook
25 gr ongezouten pinda's
1 theel, petis udang
3 eetl. gesmolten gula jawa
1 eetl. olie
zout
5 eetl. ketjap manis
1 limoen (sap)

garnering:
bawang goreng

bereiding:
-Snijd het vlees in kleine stukjes.
-Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met de ketjap.
-Marineer het vlees voor 2 uur met deze marinade.
-Rijg dan het vlees aan de stokjes.
-Rooster het vlees rondom bruin en gaar boven een houtkoolvuurtjes.
-Besprenkel regelmatig met de marinade.
-Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de saus fijn tot een papje.
-Giet de saus over de satťs en bestrooi met bawang goreng.
Mmm... smullen maar...Scootmobielen zijn levensgevaarlijk

Voor het besturen van een auto, motor- en bromfiets heb je een rijbewijs of certificaat nodig. Zelfs voor de Segway is een rijbewijs of bromfietscertificaat vereist. De bestuurders van scootmobielen hoeven echter niet aan zoín verplichting te voldoen. En dat terwijl deze agressieve voertuigen vaak op hoge snelheid door de stad stuiven, lak hebben aan alle verkeersregels en daarbij iedereen omver rijden.

Het is een goed idee om scootmobielers middels een verplicht certificaat een aantal basisvaardigheden te leren. Of zijn de overwegend oudere bestuurders wijs genoeg en moeten ze niet worden lastiggevallen met nog meer íregeltjesí?

Het zijn allang niet meer de jongeren die met snelle brommers de stad terroriseren, maar het zijn die 'hangouderen' op scootmobiels!Indianen in Brazilie verdwijnen

Met 182 miljoen inwoners is BraziliŽ qua inwonertal het vijfde land ter wereld.

De oorspronkelijke inwoners van BraziliŽ zijn de Indianen. De meeste Indianen leven in reservaten in het Amazonegebied, maar er zijn ook enkele Indianengemeenschappen in het noordoosten en het zuiden van het land.

BraziliŽ kent circa 200 Indianenstammen, die ongeveer 180 verschillende talen spreken.
Van de oorspronkelijke 6 miljoen Indianen die vroeger in BraziliŽ leefden zijn er nu nog maar 280.000 over.
Hoog, Hoger, het Hoogste

Wie wordt dit jaar 'Mr. Silly Walk' 2007? Het wordt spannend dit jaar wie de fel begeerde bokaal in ontvangst mag nemen.
Met deelnemers uit 45 landen wordt er in Londen dit jaar op 3 Juli voor de derde maal het loopfestijn georganiseerd.

Het is de bedoeling dat de deelnemers over een lengte van 100 meter zo idioot mogelijk loopt.
Een internationale jury o.l.v. John Cleese zal de lopers uiteindelijk beoordelen op uitstraling, kleding maar vooral op kreativiteit.
Ik maak zelf een redelijke kans om voor Nederland uit te mogen komen.De witte handschoenen

Roman: De witte handschoenen
Auteur: Kim SmŚge
Vertaling: Carla Joustra
ISBN: 90 5672 041 4
Omvang: 224 pagina's
Prijs: Ä 15,95

Lena houdt van de Noorse nevelen en speelt in het theater graag mannenrollen. Na een rol als knecht in Tsjechovs Kersentuin is ze weer eens werkloos. Ze bezoekt haar tweelingbroer en ontdekt dat hij ernstig ziek en doodsbang is. Lena besluit zijn rol te gaan spelen en neemt zijn gedaante aan, om uit te vinden wat hem zo'n doodsangst aanjaagt.
Haar vermomming opent de weg naar een strikt geheim mannendomein, vol groteske spelletjes: in de plaatselijke vrijmetselaarsoorden voeren de machtigste mannen van de stad hun rituelen uit. En daarbij kunnen ze geen pottenkijkers gebruiken.