< home < | > lees meer >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


Lunchen in Moskou

In de steeds heftiger strijd voor het beste hotel van Moskou, is het Hyatt een serieuze kandidaat. Op de tiende verdieping, onder een enorm glazen dak is, rondom het Atrium, het observatorium gevestigd. De kans is groot dat je samen met nationale en internationale grootheden van het fantastische uitzicht zit te genieten. Supermodel Naomi Campbell, boxer x, architect Erick van Egeraat en voetbaltrainer Guus Hiddink nemen hier graag een tussendoortje.

Voortreffelijke wijnen, T-bone steak, fingerfoods, sushi, alles wordt door Moskous allerbeste bediening, en voor redelijk redelijke prijzen geserveerd, volgens hotchpots.com. Zachte loungemuziek begeleidt de blik op het Bolshoi Theater, Kremlin, Noviy Arbat en andere highlights van het absolute centrum van Moskou. In de zomer van nog iets dichterbij, wanneer de stadsgeluiden aangenaam afgezwakt tot een plaatsje op het dakterras doordringen.

Darwin met kano naar Galapagos eilanden

Tot ieders verbijstering dook zondagnacht een vermiste Engelse kanoër na ruim vijf jaar weer springlevend op in Londen. In de voetsporen van zijn neef Charles, vertrok John Darwin in maart 2002 met zijn rode kano uit het Engelse Seaton Carew en koos het zeegat. Sindsdien had niemand de getrouwde vader van twee dochters meer gezien, maar afgelopen nacht meldde hij zich vanuit het niets op een politiebureau in London.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de avonturier gezond en wel teruggekeerd is. De familie van de Engelsman is op de hoogte gebracht van zijn terugkomst, wat ongetwijfeld een enorme verrassing zal zijn omdat ze de hoop eigenlijk al opgegeven hadden.

Wat eerst als een dagje varen was bedoelt werd uiteindelijk een vijf jarige expeditie naar de Galapagos-eilanden in Zuid-Amerika. Zijn laatste woorden vlak voor vertrek aan zijn, inmiddels ook verdwenen, vrouw waren : "Schat, ik ga even een pakje sigaretten halen".De Gouden Stier

De Gouden Stier is een splinternieuw evenement voor de Nederlandse effectenbranche.
Instellingen, specialisten en producten maken kans op het winnen van de Gouden Stier, de Oscar van de Nederlandse beleggingswereld.
Gastheer was niemand minder dan Jort Kelder!

Particuliere- én professionele beleggers hebben samen bepaald welke bedrijven, personen en producten genomineerd zijn voor een Gouden Stier. De stemming voor de winnaar van de Gouden Stier voor de beste effecteninstelling heeft live plaatsgevonden op de avond van het evenement.
Beleggen kent ook zijn risico's: je kunt ook behoorlijk 'onderuit' gaan.Hoge hakken

Topoverleg in Irak

In Bagdad praten Amerikanen, Iraniërs en Syriërs voor het eerst met elkaar over de toekomst van Irak. Irak zelf vreest dat deze landen het overleg willen gebruiken om te onderhandelen over hun eigen problemen.

In de Iraakse media hoort men één wens bij alle Iraakse politici en analisten: geen onderhandelingen over stabiliteit in Irak in ruil voor het oplossen van andere problemen in de regio. Ze zijn bang dat de toekomst van het land onderwerp wordt van politieke deals tussen buurlanden en grote mogendheden met tegenstrijdige belangen en agenda's.

Joke en Geert zijn verliefd op elkaar

Picanto detail: Ze zijn samen gespot in Griekenland!Omhoog