< home < | > lees meer >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


Glazenwassen is gezond

Voor de glazen geveldelen aan de buitenzijde van bijvoorbeeld een kantoor of bedrijfspand is het van essentieel belang, dat deze frequent en op een professionele wijze worden onderhouden. Het is het “visitekaartje”, en presenteert dus de organisatie. Tevens kun je door het frequent laten uitvoeren van de glasbewassing besparen op het onderhoud van het onroerend goed.

Het frequent laten wassen van het gevel en separatieglas aan de binnenzijde van bijvoorbeeld een kantoor, draagt niet alleen bij aan de presentatie van de organisatie, maar zeer zeker ook aan de productiviteit van de medewerkers. Ziektekiemen zoals bacteriën kunnen zich nestelen in hoeken en randen van de omlijstingen. Dit wordt bij het frequent wassen van de ramen en afnemen van de omlijstingen voorkomen!
Fietsen is ongezond

Fietsen is gezond, zeggen ze. Maar het kan wel een hele slechte invloed hebben op het seksleven van mannen.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mannen die veel fietsen, vaker last hebben van erectiestoornissen. Dat berichtte de Britse krant The Independent dinsdag.

De wetenschappers deden o­nder anderen o­nderzoek bij Amerikaanse politiemannen die op de fiets patrouilleren. Ze ontdekten dat deze 'helden van het smalle zadel' minder vaak een erectie krijgen en dat die ook nog eens van kortere duur is dan bij mannen die zelden of nooit op de fiets stappen.

Volgens de onderzoekers komt dat omdat het zadel, dat bij herenfietsen meestal smal en langwerpig is, de bloedtoevoer naar de 'edele delen' tegenhoudt. Zij publiceren hun bevindingen volgende maand in het Amerikaanse vakblad Journal of Sexual Medicine.Kippenvoetbal

Niet alleen mensen houden van een potje voetbal. Kippen weten zichzelf ook heel erg goed te vermaken met een bal.

Kippen zijn goede keepers : maar probeer toch maar te scoren. Besturing gaat door met je muis op het doel te klikken.
Ga hier lekker een potje penalty's schieten.

Uitgaan


Navelpiercing na 35e not done.

Dat blijkt uit een Brits onderzoek onder 2500 vrouwen. Over hun seksegenoten zijn de dames op meer gebieden streng: topjes die enkel de borsten bedekken mogen tot 33-jarige leeftijd en blote buiken tot 24 jaar. De legging mag weer tot het 37e jaar.

Overigens waren de ondevraagden milder als het om mannen ging. Die mogen trainingsbroeken tot hun 44e dragen en voetbalshirts tot hun 53e. Een spijkerbroek mag tot de 60 en een trui met capuchon tot hun 29e.

Van de ondervraagde vrouwen vraagt vier op de tien zich af of ze bij het uitgaan niet te jong gekleed gaan.
Tweederde van de vrouwen vindt het belangrijk elegant ouder te worden.

Johnny's koerierdienst

Johnny's koerierdienst verzorgt al je spoedtransporten door geheel Europa (EU-landen + eilanden). Je belt mijn kantoor met een spoedopdracht, en wij zorgen ervoor dat we binnen 30 minuten de gewenste scooter voor uw deur hebben.

We rijden rechtstreeks van laadadres naar het losadres, zonder tussenkomst van andere vrachten/opdrachten. De opdrachtgever ontvangt desgewenst een telefonische bevestiging indien de scooter geladen is, en direct na het lossen van de vracht.

Onze nationale transporten geschieden op basis van Algemene Vervoers Condities Internationale transporten verrichten wij volgens het Verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg. Bovengenoemde goederen voorwaarden zijn op aanvraag bij Johnny's koerierdienst verkrijgbaar.
Omhoog